Een website is voor uw bedrijf een interactief visitekaartje waar een potentiële klant informatie over uw producten en uw bedrijf kan opvragen. U kunt bij ons kiezen voor een standaard of een voor u op maat gemaakte website. Voor webdesign kunt u contact opnemen met een van onze professionele webdesigners om zo de mogelijkheden te bespreken. Maak uw wensen kenbaar en wij geven u een vrijblijvende offerte.
webdesign@ictconnection.nl
prijslijst
Wij bieden u webhosting op het vertrouwde Microsoft en Linux platform. Uw website wordt geplaatst op een server in onze eigen hoogwaardige datacenter. Daardoor kunnen wij u optimale webhosting diensten leveren en is uw website 24 uur per dag beschikbaar en wereldwijd snel opvraagbaar.
Het is mogelijk om een plekje in onze datacenter voor uw server te reserveren. Deze wordt dan rechtstreeks met snelle verbindingen aan het Internet gekoppeld. Hierdoor kunt u uw server naar eigen inzicht inrichten en beheren.
Een eigen domeinnaam zorgt ervoor dat u makkelijk op Internet te vinden bent. Het is daarom zaak dat u uw bedrijfsnaam tijdig registreert.
U voorkomt zo dat anderen uw bedrijfsnaam claimen om die vervolgens voor eigen doeleinden
te gaan gebruiken.

U kunt bij ons kiezen uit een domeinnaam
met meer dan 50 verschillende extensies. (.nl, .com, .net, enz.)

U kunt dan e-mail ontvangen op uw eigen geregistreerde domeinnaam.