Mocht uw PC n
iet meer naar behoren functioneren, dan kunt u deze bij ons ter reparatie aanbieden. Dit kan op verschillende manieren. U kunt hem langsbrengen, opsturen of laten ophalen. Als het uw wens is, kunnen wij hem terplekke bij u thuis repareren. Wij van ICT Connection proberen onze klanten van alle gemakken te voorzien. U bent dus gegarandeerd van een goede service.
Wij repareren computers van alle merken. Soms komt het voor dat een bepaalde PC niet gerepareerd kan worden. Wij zullen dan in overleg met u kijken naar een andere oplossing.
Mocht het zo zijn dat uw reparatie met spoed behandeld moet worden dan kunt u dit aangeven. Voor deze extra snelle service wordt een bedrag van 25 euro extra in rekening gebracht. Blijkt het niet mogelijk om uw reparatie met spoed uit te voeren, dan brengen wij u daarvan op de hoogte.
Mocht een reparatie binnen 1 maand weer defect zijn, dan zullen wij dit kosteloos herstellen. Voorwaarde is dat het dezelfde reparatie betreft die wij hebben uitgevoerd. Wanneer blijkt dat verdere reparatie niet meer mogelijk is, dan zullen wij u een andere oplossing aanbieden. Mocht u ten onrechte garantie claimen dan zullen wij de onderzoekskosten in rekening brengen en u een verdere prijsopgave doen.